top of page

Pressreleases.

WhatsApp Image 2022-01-20 at 15.15_edited.jpg

Powrs sluter avtal med Yuta

Svenska Fintechbolaget, Powrs AB har tecknat samarbetsavtal värderat till ca 20 miljoner kronor med National Association of Travel Agencies - YUTA i Serbien. YUTA med mer än 260 fullvärdiga medlemmar inom resebyråer och researrangörer blir en viktig hörnsten för powrs expansion i Balkan. En industri som omsätter ca $21 Miljarder årligen*.

”YUTA är en serbisk medlemsorganisation för researrangörer. Under pandemin tog de sitt fulla ansvar genom att ombesörja återbetalningar och flyga hem strandade resenärer åt alla deras medlemmar. Med powrs check-out lösning- Vaulter förstärker vi förtroendet för reseindustrin i Serbien med leverantörer på våra destinationer.”

Säger Aleksandar Senicic, CEO YUTA Serbia

Simon Sköld om nya bolaget - Vi vill bli ledande

Simon Sköld är mest känd som träningsprofil och fighter men har under det senaste året lyckats samla ihop ett namnkunnigt team inom betallösningar vars tjänster nu närmar sig lansering.

Och det är med tjänsten Vaulter - världens första escrowing checkout som Simons bolag Powrs gör succé utanför Sverige. 

Först ut med lansering är köp och sälj tjänsten Limundo.rs ifrån Serbien som lanserar Powrs tjänst Vaulter Checkout under andra kvartalet 2022. Vaulter kommer att användas som en betalningslösning för Limundos annonser och auktioner. 

Screenshot article breakit.png
bottom of page